´
Nyhet

GW:s Bubbel

GW:s Bubbel är gjord på 100% Chardonnay. Druvan anses som en av världens bästa när det kommer till att göra mousserande viner och det är därför vi har valt att använda enbart Chardonnay till detta vin. Det ger oss en doft av citrus i form av mogen citron och höstmogna äpplen samt en hint av smörstekt brioche från jästlagringen. Vinet är perfekt att avnjuta som det är vid festliga tillfällen eller till nötig chark och salta ostar. Den friska syran gör också vinet underbart att kombinera till mat.

Beställ här
´
bästsäljare

GW:s LÅDA

GW:s Låda är ett smakfullt, mellanfylligt vin från Portugal. Druvorna är en blandning av traditionella portugisiska druvor såsom,  Castelão, Touriga Nacional, Trincadeira, Aragonez, Baga. GW:s Låda har en rubinröd färg och smak av färska röda bär med inslag av mineral och kryddiga toner. Detta eleganta vin visar en bra balans, med mjuka och mogna tanniner som resulterar i en mycket angenäm och förlängt avslut.

Beställ här
´
utvalt av leif gw persson

GW:s ROSA

GW:s Rosa är gjort på druvorna Syrah och Grenache som ger det en friskhet och en balanserad sötma. Det har en silverrosa färg med smak av färska hallon och grapefrukt samt en hint av vita blommor.

Beställ här
´
Utvalt av Leif gw persson

GW:s VITA

GW:s Vita är gjort på druvorna Fernão Pires, Arinto och Trincadeira das Pratas som plockats från vinrankor odlade intill floden Tejo. Vinet har en citrongul färg och toner av apelsinblom samt tropiska frukter. Den fint balanserade fruktigheten avslutas med en fräsch och rund eftersmak.

Beställ här
´
Utvalt av Leif gw persson

GW:s RÖDA

2018 lanserades GW:s Röda i ett samarbete med den välkända TV-profilen och författaren Leif GW Persson. Det är ett portugisiskt vin från regionen Tejo. Vinet är gjort på en blandning av druvorna Aragonez, Castelão och Cabernet Sauvignon. Det är ett lätt vin med mycket karaktär som passar till olika typer av tillfällen tack vare sin balanserade karaktär.

Beställ här
´

Ett gott vin är en gåva till livet

Tillsammans med Sveriges mest kända kriminologiprofessor, Leif GW Persson har vi skapat en vinserie med rött, vitt och rosé. GW:s Röda var startskottet på en av Sveriges mest framgångsrika viner och har varit en fantastisk succé i alla bemärkelser. Läs GW:s brev inför lanseringen av GW:s Röda.

Läs brevet
´

Ett vin som hyllar sommaren

Under sommaren 2019 lanserades GW:s Rosa under pompa och ståt. Likt sina föregångare visade sig även detta vin klättra på försäljningslistorna och i sin tur etablera GW:s viner till ett av de största vinvarumärkena i Sverige.

Beställ här