´
HEY BAE DAIQUIRI

STRAWBERRY

Hey BAE Strawberry Daiquiri är en fruktig och söt cocktail blandning som är färdig att dricka direkt från flaskan. Don´t forget the ice-ice-BAE-BAE. Den har en tydlig karaktär av jordgubb med inslag av lime och vanilj samt toner av rom. Den kommer i en 70cl flaska och har en alkoholhalt på 15%. Den finns att beställa hos Systembolaget samt på hyllan i ett stort antal butiker. Den finns även tillgänglig för krog.

Order here
´
HEY BAE DAIQUIRI

PINEAPPLE

Hey BAE Pineapple Daiquiri är en frisk och fruktig ananas daiquiri. Fylld med färsk ananas och somriga toner av citrus. Ska avnjutas iskall med ett glas fyllt till bredden med is. Eller varför inte testa vår signatur cocktail Pineapple Spritz.

´

Hey BAE

I december 2019 lanseras Hey BAE för första gången. Den första produkten som bär namnet Hey BAE är en fruktig och söt Strawberry Daiquiri. Hey BAE är för den som uppskattar livet och hyllar varje dag till det yttersta. Glöm inte! Delad lycka är dubbel lycka.

Read more
´

För den kräsne

Hey BAE Strawberry Daiquiri är en fruktig och söt cocktail som är färdig att dricka direkt från flaskan. Ifall ni vill testa på vår signatur cocktail är det enkelt, fyll ett glas med Hey BAE, toppa med Sprite och några skivor lime. Don´t forget the ice-ice-BAE-BAE.

Order here