´
Premium Vodka

Ramsbury Vodka

Ramsbury Vodka är destilleriets första produkt skapad 2015. Den är gjord på Horatiovete som är odlat och skördat ett stenkast från destilleriet på gårdens egna mark. En utomordentlig Single Estate Vodka med fyllig karaktär och toner av torkad frukt och choklad. En vodka som passar lika bra i en espresso martini som i ett kylt glas med is.

Köp här
´
Premium Gin

Ramsbury Gin

Ramsbury Gin är en modern version på en klassisk London Dry Gin som också är gjord på det smakrika Horatiovetet. Huvudkryddan i Ginen kommer från kvitten som växer på gården. Den har en blommig, något fruktig karaktär med en balanserad ton av enbär och citrus. En modern Gin med traditionella kryddor, perfekt i en Gin & Tonic eller i en Dry Martini.

Köp här
´
hållbarhet i fokus

Från farm till flaska

Ramsbury Estate ligger vackert inbäddad bland Wiltshires gröna, böljande kullar. Odlade fält varvas med mindre skogspartier, fasaner samsas med hjortar och boskapen betar i högt gräs. I dalen flyter floden Kennet, som är en biflod till Themsen. På Ramsbury förenas gammaldags omsorg om naturen och råvaran med den senaste tekniken. Med generationer av kunskap i ryggen och med effektiva tröskor skördas vetet exakt den dagen den är som bäst. Vetet mals alldeles intill blänkande kopparpannor och spriten kokas med varsam hand.