´
Kontakta oss

Passionen för drycker är 
vår framgångssaga

I fem generationer har vi varit aktiva i vin- och spritbranschen. För oss är det mer än bara ett jobb, det är en familjetradition. Vi drivs av att hitta nya produkter och producenter att jobba med. Vi på Tegnér har en passion för  ädla drycker och varumärkena de bär och vi jobbar ständigt för att utveckla vårt företag till ett av de ledande i Sverige. Hör gärna av er ifall ni är intresserade för att samarbeta med oss eller om ni har några frågor kring någon av våra produkter.

Kontakta oss
´
Om Tegner

Vi har levererat 
sedan 1880

För över 100 år sedan hade vår förfader ett av de största vin- och sprithusen i Sverige. Vår ambition är att likt honom producera vår egen sprit och bli ett av de största leverantörerna i Sverige. Vi ämnar att skapa nya produkter och varumärken, hitta nya sätt att skapa mervärde för våra kunder och vara i framkant för den digitala utvecklingen i vår bransch.

Läs mer

Vägen till bra drycker går genom oss

Familjen Tegnérs vinhandel grundades 1880 av Esaias Adolf Tegnér. Under ledning av Esaias Tegnér utvecklades AB Tegnér & Wilcken till ett av landets största vin- och sprithus. Idag jobbar vi med import, export och förädlande av varumärken och produkter. Vi är ett familjeföretag som fortsätter i 5e generationen att skapa och hitta produkter inom vin, sprit och öl.